Drugo mesto za KK Mladost u generalnom plasmanu na turniru u Adi

Na Memorijalnom karate turniru “Bačka-Srem-Banat” u Adi, koji je 28. maja održan u organizaciji KK “P.B.S”, takmičari KK “Mladost” iz Odžaka nastupili su u 28 pojedinačnih disciplina i jednoj ekipnoj, u svim uzrastima u katama i borbama. Osvojili su ukupno 25 medalja, što je odžačkom klubu donelo drugo mesto u generalnom plasmanu, iza KK “Tokado” iz Savinog Sela, a ispred KK “Vrbas” iz Vrbasa.

1Šest zlata u borbama osvojila je najuspešnija takmičarka “Mladosti” na ovom turniru, Nikolina Lemić, a istim odličjem dva puta se okitila Milica Popović i po jednom Milan Jovkić, Uroš Dobrić, Dragoslav Ignjatović i Anđela Jovanović.

Srebro je pripalo Anđeli Jovanović, Dajani Velemir, Sari Milosavljević, Danilu Surli i Dragani Mirković.

Bronzane medalje osvojili su: Nikolina Popović, Željana Velemir, Aleksandar Hudak, Kristina Popović, Lukas Popović, Luka Stoiljković, Marko Erdudac i ekipa starijih pionirki u borbama (Anđela Jovanović, Milica Popović i Sara Milosavljević).

Turnir u Adi okupio je oko 200 učesnika iz 19 karate klubova. Za iskusnije članove KK Mladost ovo je bila prilika da dokažu da su i dalje u vrhu na svim takmičenjima, a za najmlađe da steknu prvo takmičarsko iskustvo, navode iz kluba.

Categories: