Prva grupa osnovaca odlazi u Beograd na pozorišnu predstavu

Grupa od 102 učenika iz OŠ “Branko Radičević” u Odžacima u subotu, 5. marta, odlazi u Beograd gde će pogledati predstavu “Kiša” koja se nalazi na repertoaru Scene za decu pozorišta “Boško Buha”.

kisa-predstavaOrganizovani odlazak dece iz Odžaka na pozorišnu predstavu u Beograd omogućen je na osnovu dogovora koji su sa direktorom pozorišta “Boško Buha” Miloradom Mandićem Mandom nedavno postigli zamenik predsednika opštine Odžaci Miroslav Kondić i direktor Turističke organizacije opštine Odžaci Marko Drobac.

Ovo je samo prva grupa osnovaca od trećeg do osmog razreda iz opštine Odžaci koja će besplatno moći da pogleda predstavu u izvođenju poznatog beogradskog pozorišta.

Troškove ulaznica snosi opštinska Turistička organizacija, a prevoz će svojim autobusima obezbediti Javno komunalno preduzeće “Usluga” Odžaci.

Sa đacima u Beograd ide i sedam pratilaca. Polazak je u 8 sati ispred škole. Predstava počinje u 12 sati i odmah nakon nje deca se vraćaju u Odžake.

Zbog rekonstrukcije pozorišta “Boško Buha” predstave se izvode u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”, koja se nalazi na Zvezdari, u Bulevaru kralja Aleksandra.

Categories: