Održano prvenstvo osnovnih i srednjih škola opštine Odžaci u streljaštvu

U sali Streljačke družine “7. juli”, u SPC Odžaci, 17. februara održano je opštinsko takmičenje osnovnih i srednjih škola u streljaštvu u gađanju serijskom vazdušnom puškom.

1U konkurenciji srednjoškolaca (juniori) najuspešniji je bio Dušan Stanimirović (Gimnazija i ekonomska škola) sa 233 kruga od 30 dijabola. Drugi je Vladimir Dukić (Tehnička škola) sa 202 kruga, treći David Karaica (Tehnička škola) sa 195 krugova, a četvrti Aleksa Sabadi (Tehnička škola) sa 143 osvojena poena.

U konkurenciji srednjoškolki najbolja je bila Ksenija Stanojević (Gimnazija i ekonomska škola) sa 214 krugova. Druga je Bojana Đorđević (Gimnazija i ekonomska škola) sa 175 krugova.

Na okružnom takmičenju koje će se 4. marta održati takođe u Odžacima, našu opštinu će u pojedinačnoj konkurenciji predstavljati Dušan Stanimirović i Ksenija Stanojević, dok će u ekipnoj to biti muška ekipa Tehničke škole i ženska ekipa Gimnazije i ekonomske škole “Jovan Jovanović Zmaj”.

U konkurenciji osnovaca (pioniri), gde se gađalo sa 20 dijabola, najuspešniji je bio Pavle Krstić sa 161 krugom, drugi je Aleksandar Cvetković sa 152 kruga, a treći je Aleksandar Pančić sa 126 poena, sva trojica iz Osnovne škole “Miroslav Antić” iz Odžaka.

U kategoriji pionirki prva je Iva Milenković (OŠ “Branko Radičević” Odžaci) sa 150 krugova, druga je Mirjana Jovanović (OŠ “Miroslav Antić”) sa 147 krugova, koliko na trećem mestu ima i Lana Lukić (OŠ “Miroslav Antić”).

Na okružno takmičenje plasirali su se u pojedinačnoj konkurenciji Pavle Krstić i Iva Milenković, a u ekipnoj i kod dečaka i kod devojčica OŠ “Miroslav Antić”.

Categories: