U SOS Ligi budućih šampiona završen prvi deo takmičenja

Završen je prvi deo sezone 2015/2016 u “SOS Ligi budućih šampiona”, takmičenju za mlađe kategorije fudbalera koje se igra u Sportskom centru “Oranž” u Somboru, u kome učestvuje sedam ekipa Škole fudbala OFK Odžaka.

lbsU konkurenciji 2002. godišta takmiči se pet timova, a ekipa OFK Odžaka ima dve pobede i četiri poraza i trenutno je trećeplasirana.

Dve ekipe OFK ima u kategoriji fudbalera rođenih 2004. godine. Ekipa OFK Odžaci 2 ima pet pobeda i jedan poraz i nalazi se na drugom mestu na tabelu, a ekipa OFK Odžaci 1 je zabeležila jednu nerešenu utakmicu i pet poraza i poslednja je u konkurenciji sedam ekipa.

Tri pobede i tri poraza imaju mali fudbaleri OFK Odžaka 2006. godišta, koji su trenutno četvrti na tabeli u konkurenciji osam ekipa.

Ekipa fudbalera rođenih 2007. godine ima tri pobede i po jednu nerešenu i izgubljenu utakmicu i drugoplasirana je u konkurenciji šest ekipa.

Dve pobede i jedan poraz do sada je zabeležila ekipa OFK Odžaka u kategoriji 2008. godišta i trenutno je četvrta na tabeli na kojoj se nalazi šest timova.

Najmlađi fudbaleri tima sa odžačke “Grbavice”, igrači rođeni 2009. godine, zabeležili su tri pobede u tri odigrana susreta i vodeći su u konkurenciji još dve ekipe.

Categories: