Konkurs za finansiranje projekata učeničkih parlamenata

Upravni odbor Unije srednjoškolaca Srbije raspisao je peti po redu konkurs za finansiranje projekata učeničkih parlamenata pod nazivom “UPDATE 2.0.1.5.” u okviru ovogodišnje realizacije programa “Srednjoškolci za srednjoškolce”. Rok za prijavu je 19. oktobar.

unss-logoPravo učešća na konkursu imaju svi učenički parlamenti srednjih škola u Srbiji, a visina troškova projekta može biti do 40 hiljada dinara.

Učenički parlamenti mogu da konkurišu sa projektima koji su orijentisani na rešavanje konkretnih problema – to može biti učenje, komunikacija, odnosi u školi ili neki drugi problem za koji su osmislili inovativnu metodu rešenja. Takođe je važno da predloženi projekti imaju dugoročne ciljeve i budu održivi, navodi se u pozivu.

Planirani period realizacije podržanih projekata je oktobar – decembar 2015. godine.

Učenički parlamenti koji žele da prijave svoje projekte treba da popune aplikacioni formular na sajtu Unije srednjoškolaca Srbije, nakon čega će im stići obrazac za prijavu projekta. Popunjen obrazac sa predlogom projekta potrebno je dostaviti na mejl prijava@srednjoskolci.org.rs.

Categories: