Otvorena šesta škola rukometa u Odžacima

U organizaciji Sportskog saveza opštine Odžaci od 10. do 18 avgusta biće održana 6. škola rukometa “Odžaci 2015”, tokom koje će rukometnu veštinu usavršavati deca iz Zapadno-bačkog okruga pod rukovodstvom profesora Milorada Laića. Njemu će pomagati i vrsni rukometni znalci, Zoran Lovre, Branislav Žeželj, Slavko Nađ, Nenad Vučinić i Nenad Ćujić, dok će sa golmanima raditi naša proslavljena reprezentativka Zlata Paplacko.

skola-rukometa-1Tokom održavanja rukometnog kampa očekuje se poseta zamenika selektora Srbije Branislava Zelkovića, bivše reprezentativke Jelene Erić, glavnog koordinatora za mini rukomet u Vojvodini Slađana Grujića, bivšeg rukometnog trenera Mileta Zečevića i ljudi iz Rukometnog saveza Vojvodine na čelu sa sekretarom Slobodanom Višekrunom, kao i trenera iz Belog Manastira Milovana Šešlića.

Školu rukometa danas je svečano otvorio referent za sport pri Sportskom savezu opštine Odžaci Slavko Rodić, koji je naglasio da su deca glavni prioritet ovog Saveza. Prisutnima se obratila i Gordana Lukić, rukovodilac Odeljenja za društvene delatnosti u Opštinskoj upravi u Odžacima, a održan je i minut ćutanja za nedavno preminulog profesora Dragana Bojića iz Kule, koji je jedan od osnivača rukometne škole.

Prisutnima se obratio i Dane Korica, atletska legenda i savetnik predsedniika Sportskog saveza Srbije. Sportski savez Srbije je i ove godine pomogao održavanje škole rukometa značajnim novčanim sredstvima.

Categories: