Mladi strelci iz Odžaka učestvovali na republičkom prvenstvu za učenike

Na državnom prvenstvu u streljaštvu za učenike osnovnih i srednjih škola, koje je održano 21. aprila u Smederevu, nastupilo je sedam predstavnika opštine Odžaci. Muška ekipa OŠ “Branko Radičević” u Odžacima osvojila je 14. mesto u konkurenciji 22 ekipe. Ekipu su činili Miloš Zdravković koji je pojedinačno bio 42, zatim Dušan Stanimirović koji je takmičenje završio na 51. mestu i Petar Zlatanović koji je bio 55. u konkurenciji 78 strelaca.

strelciU ženskoj konkurenciji, predstavnica OŠ “Branko Radičević” u Odžacima Aleksandra Krivokuća zauzela je 31. mesto u konkurenciji 72 takmičarke.

Predstavnici Tehničke škole Odžaci, Miloš Popović, Vladimir Dukić i Stojan Karač, ekipno su osvojili 15. mesto u konkurenciji 20 ekipa. Popović je pojedinačno bio 34. u konačnom poretku, Dukić se našao na 53. mestu, dok je Karač bio 63. U pojedinačnoj konkurenciji kod srednjoškolaca nastupila su 73 strelca.

Veliki uspeh je bilo i samo učešće učenika iz opštine Odžaci na državnom prvenstvu, koji su u Smederevu predstavljali Zapadno-bački okrug u čak tri selekcije, kaže trener Streljačke družine “7. juli” iz Odžaka Velimir Jovanović i ističe da su nastupom mladih strelaca iz odžačke opštine zadovoljni i u klubu i u školama koje su oni predstavljali.

Categories: