Rezultati opštinskog takmičenja iz odbojke

Ekipe OŠ “Jožef Atila” iz Bogojeva u muškoj i OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka u ženskoj konkurenciji najbolje su ove godine bile na opštinskom takmičenju iz odbojke.

odbojkaTakmičenje učenika osnovnih škola sa teritorije opštine Odžaci u odbojci u konkurenciji dečaka održano je juče, a učestvovalo je osam ekipa. Mesto iza Bogojevčana zauzela je ekipa OŠ “Vuk Karadžić” iz Deronja, dok su treće mesto podelile ekipe OŠ “Kosta Stamenković” iz Srpskog Miletića i OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka.

Danas je u hali SPC Odžaci održano takmičenje u konkurenciji devojčica uz učešće sedam ekipa. U finalu su odbojkašice OŠ “Miroslav Antić” pobedile predstavnice OŠ “Branko Radičević” iz Odžaka, dok su treće mesto podelile ekipe OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” iz Ratkova i OŠ “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca.

Na okružnom takmičenju u odbojci koje će 11. i 12. februara biti održano u Apatinu, opštinu Odžaci će predstavljati dečaci iz Bogojeva i devojčice iz OŠ “Miroslav Antić”. U konkurenciji srednjih škola to će bez borbe biti predstavnici Gimnazije i ekonomske škole “Jovan Jovanović Zmaj” iz Odžaka, jer Tehnička škola Odžaci nije imala ekipe za opštinsko takmičenje.

Categories: