Uvođenje u vojnu evidenciju u Odžacima

Uvođenje u vojnu evidenciju regruta sa teritorije opštine Odžaci, rođenih 1997. godine i starijih godišta (1985-1996) koji iz određenih razloga nisu uvedeni u vojnu evidenciju u kalendarskoj godini u kojoj su navršili 18 godina života, u opštinskoj kancelariji Ministarstva odbrane u Odžacima obavljaće se 3, 10, 17. i 24. februara u vremenu od 9 do 13 sati.

ministarstvo-odbrane-srbijeRegruti iz opštine Odžaci koji se uvode u vojnu evidenciju mogu da se prijave i u Centru Ministarstva odbrane u Somboru od 2. do 27. februara, svakog radnog dana u vremenu od 9 do 14 sati.

Kako je navedeno u pozivu Centra Ministarstva odbrane Sombor upućenom svim licima muškog pola sa teritorije opštine Odžaci, regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba na uvid da ponese ličnu kartu i uverenje o državljanstvu Republike Srbije ili izvod iz matične knjige rođenih.

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvođenja u vojnu evidenciju jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Categories: