Poziv za uvođenje u vojnu evidenciju

Centar Ministarstva odbrane Sombor uputio je opšti poziv svim licima muškog pola sa teritorije opštine Odžaci, rođenim 1997. godine i starijih godišta (1985-1996), koja iz određenih razloga nisu uvedena u vojnu evidenciju u kalendarskoj godini u kojoj su navršila 18 godina života, da se jave u Opštinsku kancelariju Ministarstva odbrane u Odžacima, ulica Školska bb, radi uvođenja u vojnu evidenciju.

vojna-evidencijaUvođenje u vojnu evidenciju u Odžacima vršiće se 3, 10, 17. i 24. februara 2015. godine u vremenu od 9 do 13 sati.

Regruti iz opštine Odžaci koji se uvode u vojnu evidenciju mogu da se prijave i u Centru Ministarstva odbrane u Somboru, svakog radnog dana u periodu od 2. do 27. februara, u vremenu od 9 do 14 sati.

Regrut koji se uvodi u vojnu evidenciju treba na uvid da ponese ličnu kartu i uverenje o državljanstvu Republike Srbije ili izvod iz matične knjige rođenih.

Regruti koji borave u inostranstvu dužni su da se radi uvođenja u vojnu evidenciju jave nadležnom diplomatsko-konzularnom predstavništvu Republike Srbije.

Categories: