Žitištani odneli bodove iz Odžaka

Sinoć je odigrana zaostala utakmica 12. kola Prve lige Sever za košarkaše. Košarkaški klub Odžaci izgubio je od gostujuće ekipe Sveti Đorđe iz Žitišta rezultatom 83:107.

kosarkaU ostalim susretima ovog kola postignuti su sledeći rezultati: BNS – Akademik 66:84, Futog MD Tupanjac – Topola 79:71, Vrbas kafa Dobro jutro – Železničar 96:74, Dunav – Sloven 109:64 i Jedinstvo – Stara Pazova 90:77.

Posle ovog kola ekipa KK Odžaci nalazi se na 12. mestu sa 14 osvojenih poena. Prva je ekipa Dunava iz Starih Banovaca sa 22 boda, druga je ekipa Vrbas kafa Dobro jutro sa 20 osvojenih bodova, dok je na trećem mestu sa 19 poena Akademik iz Srbobrana.

U 13. kolu u petak, 26. decembra, svoje utakmice odigraće Stara Pazova – BNS i Sveti Đorđe – Vrbas kafa Dobro jutro. KK Odžaci u subotu se sastaje sa ekipom Hajduka iz Kule, a Železničar je domaćin Dunavu iz Starih Banovaca.

U nedelju se sastaju: Sloven Ruma – Jedinstvo Novi Bečej i Akademik Srbobran – Futog MD Tupanjac. Ekipa Topole je slobodna, jer je Mladost iz Bačkog Jarka još ranije odustala od takmičenja.

Categories: