U Odžacima sutra počinje turnir u mini tenisu

U Sportsko-poslovnom centru Odžaci sutra počinje turnir u mini tenisu koji će trajati dva dana i na kojem će učestvovati devojčice i dečaci od pet do devet godina koji su početnici narandžastog i crvenog nivoa znanja po merilima Teniskog saveza Vojvodine.

TenisPrvi dan turnira je takmičarski i u njemu će učestvovati samo registrovani igrači, a igraće se na tri narandžasta i dva crvena terena. Drugog dana, u nedelju, održaće se polufinalni i finalni mečevi, a potom i mečevi neregistrovanih članova.

Ovaj turnir se po prvi put održava u Odžacima, a osim takmičarskog imaće i promotivni karakter i dokaz je poverenja Teniskog saveza Vojvodine u sportske radnike TK “Tenis tim Hipol”. Oni su organizatori ovog sportskog događaja i za pobednike su obezbedili robne nagrade.

Poziv da prisustvuju turniru upućen je i učenicima nižih razreda osnovnih škola iz opštine Odžaci, koji se još nisu opredelili za aktivno bavljenje nekim sportom, ali i svim sugrađanima koji žele da svojim prisustvom pruže podršku malim teniserima.

Prijava ekipa je sutra od 9.00 do 9.30 sati u Sportsko-poslovnom centru.

Categories: