Ana Ćirić se okitila sa četiri zlata

U organizaciji Šotokan karate saveza Srbije i Karate saveza Vojvodine, u Vrbasu je proteklog vikenda održan Kup Vojvodine na kome je učestvovalo 500 takmičara iz 22 kluba. Među njima se našlo i 18 takmičara KK Mladost iz Odžaka koji su se nadmetali u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. U generalnom plasmanu odžački klub je zauzeo visoko treće mesto, dok je prvo mesto pripalo ekipi Vrbasa, a drugi su bili karatisti Fruškogorca iz Divoša.

kup-vojvodineČlanovi Mladosti su osvojili ukupno 23 medalje, od čega 18 zlatnih, četiri srebrne i jednu bronzanu.

Ubedljivo najbolja je bila Ana Ćirić koja je osvojila četiri prva mesta, što joj je omogućilo da bude među najuspešnijim takmičarima u Vrbasu. Pored nje do zlatnih medalja su još došli:  Danilo Ranđelović i Marijana Miletić koji su se okitili sa po dve zlatne medalje, dok su po jednu osvojili Milan Prodanović, Jelena Dujić, Milan Jovkić, Ana Žjak, Uroš Dobrić, Staša Panić, ekipa kadetkinja u katama u sastavu Danica Tomanović, Teodora Milutinov i Staša Panić, ekipa kadeta u katama u sastavu Jovkić, Dobrić i Ranđelović, ekipa kadeta u borbama u sastavu Jovkić, Dobrić, Ranđelović i Petar Golubović i ekipa seniorki u borbama u sastavu Ćirić, Milica Stamenković i Jelena Dujić.

Do srebrnih medalja su došli: Jovkić, Dobrić, Golubović i ekipa kadetkinja u borbama u sastavu Žjak, Panić, Tomanović i Milutinov, dok je do bronze došao Petar Golubović u izvođenju kata.

Ovo je bila samo još jedna potvrda da se u KK Mladost odlično radi, što im iz godine u godinu obezbeđuje visoko mesto u Šotokan karate savezu Srbije.

Categories: