Sednica Skupštine opštine trajala desetak minuta

Skupština opštine Odžaci usvojila je na danas održanoj 18. sednici Predlog Programa o izmeni Programa otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji opštine Odžaci za 2014. godinu. Ovaj predlog usvojen je bez rasprave, sa 18 glasova za, odbornika koji su glasali protiv nije bilo, kao ni uzdržanih. Bila je ovo jedina tačka dnevnog reda današnje sednice, koja je počela u 12 sati i trajala je sveukupno desetak minuta.

18. sednica Skupštine opštine Odžaci
18. sednica Skupštine opštine Odžaci
Program o izmeni Programa otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji opštine Odžaci za 2014. godinu donosi se u cilju privlačenja novih investicija u opštini Odžaci, rečeno je u kratkom obrazloženju ove odluke koja je usvojena na predlog JP “Direkcija za izgradnju” Odžaci.

Po rečima v.d. direktora tog javnog preduzeća Danila Krtinića, postoji interesovanje jednog ozbiljnog investitora konkretno za parcelu u radnoj zoni kod Karavukova.

– Ova odluka se takođe odnosi i na jednu parcelu u radnoj zoni u Odžacima i jednu parcelu u zoni stanovanja u Odžacima. Pojavili su se potencijalni investitori koji su zainteresovani za te parcele, koje ćemo mi na osnovu izmena Programa otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini, moći dati njima u najam – rekao je Krtinić novinarima po završetku sednice Skupštine opštine.

Categories: