Ekonomska škola iz Sombora u finalu bolja od Tehničke škole Odžaci

Ekipa Srednje ekonomske škole iz Sombora pobednik je okružnog takmičenja u malom fudbalu koje je juče održano u hali Sportsko-poslovnog centra u Odžacima. Finalna utakmica protiv ekipe Tehničke škole iz Odžaka je u regularnom toku bila rezultatski neizvesna i okončana je rezultatom 2:2.

Srednja ekonomska škola Sombor
Srednja ekonomska škola Sombor
Prvo poluvreme je proteklo bez golova, da bi u nastavku utakmice gosti golom Đukića poveli sa 0:1, a samo nekoliko trenutaka kasnije Aleksić je izjednačio. Minut kasnije Kukić ponovo dovodi Somborce u vođstvo, da bi ubrzo golom Radojčića Odžačani ponovo izjednačili.

Do kraja utakmice obe ekipe su imale svoje prilike, ali promene rezultata nije bilo, pa je pobednik odlučen penalima. U tome su uspešniji bili Somborci koji su postigli sva tri gola. Nakon što je Petković bio uspešan u izvođenju penala za Tehničku školu Odžaci, njegov saigrač Jovović je promašio, tako da su Somborci slavili sa 3:1.

Ekipa iz Sombora je osvajanjem prvog mesta stekla pravo da se takmiči na Pokrajinskoj olimpijadi koja će se održati 15, 16. i 17. maja u Somboru.  

Tehnička škola Odžaci
Tehnička škola Odžaci
U polufinalu ovog takmičenja Tehnička škola Odžaci pobedila je ekipu Tehničko-ekonomske škole iz Kule rezultatom 3:2, dok je Srednja ekonomska škola iz Sombora savladala ekipu Gimnazije “Nikola Tesla” iz Apatina. Meč je u regularnom toku okončan bez golova, pa je pobednik odlučen penalima u čemu su uspešniji bili Somborci koji su postigli šest, a njihovi rivali gol manje.

Categories: