SPC Odžaci domaćin okružnog takmičenja u malom fudbalu

U hali Sportsko-poslovnog centra Odžaci juče je održano okružno takmičenje osnovnih škola u malom fudbalu. U konkurenciji učenika prvo mesto osvojila je OŠ “Isa Bajić” iz Kule čija je ekipa u finalu sa 4:1 savladala OŠ “Mladost” iz Prigrevice. Treće mesto su podelile ekipe osnovnih škola “Branko Radičević” iz Odžaka i “Ivo Lola Ribar” iz Sombora.

fudbal-okruzno------------------3U nadmetanju devojčica, prvo mesto pripalo je OŠ “Branko Radičević” iz Odžaka. Naša ekipa je u finalu igrala 2:2 protiv OŠ “Ivan Goran Kovačić” iz Sonte, tako da je pobednik morao biti odlučen penalima u čemu su domaće igračice bile uspešnije jer su postigle dva a njihove rivalke gol manje. Treće mesto su podelile ekipe “Isa Bajić” iz Kule i “Nikola Tesla” iz Kljajićeva.

Prvoplasirane ekipe u obe konkurencije su se kvalifikovale za pokrajinsko prvenstvo.

Turnir se nastavlja danas kada će se na parketu naći fudbalske ekipe srednjih škola iz Zapadno-bačkog okruga, ali samo u muškoj konkurenciji. Učestvuju Tehnička škola iz Odžaka, Ekonomska škola iz Kule, Gimnazija “Nikola Tesla” iz Apatina i Srednja ekonomska škola iz Sombora.

Categories: