Rezultati konkursa Krv život znači

crveni-krst-odzaciCrveni krst Odžaci saopštio je rezultate tradicionalnog likovno-literarnog konkursa “Krv život znači”. Odabrani su najbolji radovi koje su uradili učenici iz osnovnih škola u opštini Odžaci i njihove autore će Crveni krst Odžaci nagraditi. Osim toga, ovi radovi biće poslati Crvenom krstu Srbije na dalje takmičenje i ocenjivanje. Oni autori čije radove komisija Crvenog krsta Srbije proglasi za prvoplasirane u svakoj od kategorija, biće nagrađeni besplatnim letovanjem u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošiću.

Crveni krst Odžaci je na dalje takmičenje poslao likovni rad Diane Dinješi, učenice 5. razreda OŠ “Jožef Atila” u Bogojevu, kao i literarne radove Katarine Benke, učenice 6. razreda OŠ “Nestor Žučni” u Laliću, Filipe Štakić, učenice 4. razreda OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima i Nevene Petković, učenice 3. razreda OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu.

Odziv na konkurs “Krv život znači” bio je nešto slabiji nego prethodne godine, tako da su učestvovale samo četiri osnovne škole iz opštine Odžaci: iz Karavukova, Lalića, Bogojeva i OŠ “Miroslav Antić” iz Odžaka.

Categories: