Lazić i Davidov za beg iz opasne zone

Posle dve godine provedene na klupi FK Omladinac iz Deronja, trener Dragan Arsić je u dogovoru sa upravom kluba podneo ostavku. Umesto njega ekipu će sada voditi Savo Lazić, koji je čak osam puta bio na kormilu Deronjčana sa kojima je imao dosta uspeha. To se i sada očekuje od njega, iako će u prolećnom delu Područne lige Sombor imati težak zadatak da klubu obezbedi opstanak. Podsećamo da su Deronjčani jesenas osvojili samo 11 bodova i zauzeli 13. mesto, tako da ih očekuje krajnje neizvesna borba da ostanu u ovom stepenu takmičenja.

Milan Davidov (foto: fkvojvodina.com)
Milan Davidov (foto: fkvojvodina.com)
Očekuje se da će ovih dana klubu pristupiti Milan Davidov, koji je u proteklih desetak godina napravio sjajnu karijeru igrajući za nekoliko naših superligaša, a poslednjih godina je sa uspehom nastupao i u susednoj Mađarskoj.

Omladinac će sa pripremama početi u ponedeljak 27. januara, a dan pre toga biće održan sastanak sa igračima kojima će se predočiti detaljan plan rada i šta se od njih očekuje kako bi se ostvario zacrtani cilj – ističe novopostavljeni trener Savo Lazić.

Categories: