Ekipe iz Riđice i Crvenke najbolje na rukometnom turniru u B. Brestovcu

U sali OŠ “Nikola Tesla” u Bačkom Brestovcu juče je održan turnir u mini-rukometu na kome je nastupilo više od 100 mladih rukometaša i rukometašica. U muškoj konkurenciji najbolja je bila ekipa Riđice, a u ženskoj predstavnice Crvenke.

rukometni-turnir-bbrestovacZa ovaj turnir koji je organizovao “RK BSK 2012.” vladalo je veliko interesovanje, o čemu najbolje govori podatak da je učestvovalo ukupno 12 ekipa, a posebno raduje činjenica da se u takmičenje uključio i novoosnovani RK “Bački Gračac”. U obe konkurencije je odigrano ukupno 16 utakmica.

U muškoj konkurenciji rukometaši Riđice su ostvarili sve pobede, drugi su bili predstavnici Sombora koji su imali jedan poraz, dok je domaća ekipa sa dva poraza zauzela treće mesto.

U konkurenciji devojčica najuspešnije su bile rukometašice Crvenke, koje su u poslednjem susretu u neizvesnoj borbi pobedile domaću ekipu “BSK 2012.”. Treća je bila ekipa iz Deronja.

Brestovčani na čelu sa predsednikom kluba Milanom Lončarom i ovog puta su se pokazali kao dobri domaćini. Osim učesnika, ovom takmičenju prisustvovali su i Jovica Majkić i Marko Pešić, koji su u Rukometnom savezu Vojvodine zaduženi za takmičenje u mlađim kategorijama, kao i Vlajko Vlahović, sekretar Sportskog saveza opštine Odžaci.

Categories: