Dragan Miletić debitovao pobedom na klupi FK Borac

U vanrednom 24. kolu Područne fudbalske lige Sombor, koje je odigrano juče, znatno više uspeha imali su timovi koji su igrali na svom terenu. Oni su zabeležili pet pobeda, dok su tri meča okončana bez pobednika. Novi trener Borca iz Bačkog Gračaca, Dragan Miletić, debitovao je uspešno u meču protiv Mladosti iz Kruščića. Njegovi igrači su posle nekoliko uzastopnih neuspeha pobedili na svom terenu komšije i stare rivale rezultatom 3:1.

Do novih bodova su došle i ekipe BSK-a i Radničkog koje su pred svojim simpatizerima pobedili Graničar iz Gakova sa 3:1, odnosno Slogu iz Čonoplje sa 5:1.

U meču između Zadrugara i Poleta nije bilo golova, dok je Omladinac kao domaćin igrao protiv apatinske OFK Mladosti 1:1.

Evo i ostalih rezultata: Kordun – Hajduk 1:1, PIK Prigrevica – Kula 5:1 i Graničar Riđica – Omladinac Bukovac 2:0.

Na tabeli vodi PIK Prigrevica sa 68 bodova, dok OFK Mladost iz Apatina ima 57. Zadrugar je treći sa 43, a BSK četvrti sa 36 bodova.

Ekipa Radničkog iz Ratkova je na poslednjem 16. mestu sa 22 boda, dok se ispred Ratkovčana nalazi Mladost iz Kruščića sa dva boda više. Te dve ekipe su i najozbiljniji kandidati za ispadanje iz lige. Do kraja prvenstvene trke ostalo je da se odigra još šest utakmica.

Categories: