Uređenje sportskog centra u S. Miletiću

U Srpskom Miletiću je novim slojem asfalta presvučen teren za mali fudbal u okviru sportskog centra u tom mestu, a za ove radove je opština Odžaci iz budžeta izdvojila milion dinara.

Sekretar Dragan Momčilović na renoviranom terenu za mali fudbal
Dodatnih 300.000 dinara lokalna samouprava će obezbediti za uređenje sale, takođe u okviru sportskog centra, gde je predviđeno da budu svlačionice, sala za stonotenisere i sanitarni čvor, a i ovi radovi bi trebalo da počnu u najskorije vreme. Po rečima sekretara Mesne zajednice Srpski Miletić Dragana Momčilovića, to je prvo ozbiljnije ulaganje u ovaj sportski objekat posle dvadeset godina. On kaže da je teren bio u ruiniranom stanju, zbog čega je sportski centar bio “pod ključem” i dodaje da će već ovog leta na renoviranom terenu za male sportove biti organizovan turnir u fudbalu.

– Ostalo nam je da obeležimo teren i da sredimo tribine, koliko to dozvoljavaju finansijske mogućnosti. Još bi trebalo postaviti i zaštitne mreže oko terena, a reflektori su popravljeni, tako da će se moći organizovati i noćni turnir u malom fudbalu – navodi sekretar MZ S. Miletić.

Teren za tenis u sportskom centru u S. Miletiću
U okviru sportskog centra u Srpskom Miletiću postoji i kuglana i teniski teren, a želja nadležnih u Mesnoj zajednici je da i ova sportska borilišta budu privedena nameni i stavljena na raspolaganje meštanima.

Categories: