Đuri Miloševiću priznanje za regionalnog poslovnog lidera

Na sednici Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga dodeljene su godišnje nagrade Privredne komore Srbije privrednicima iz regiona.

Grad Sombor
Među dobitnicima priznanja je Đuro Milošević, vlasnik firme “Polins” iz Odžaka, kome je dodeljena nagrada za regionalnog poslovnog lidera, kao i “DM Niveta” iz Bačkog Brestovca, za 20 godina poslovanja.

Članovi Parlamenta privrednika Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga usvojili su izveštaj o pokrenutim i realizovanim zakonodavnim inicijativama koji je predstavila Kristina Đurić, predstavnica Privredne komore Srbije, kao i plan rada Regionalne privredne komore Zapadnobačkog upravnog okruga za 2023. godinu koji je predstavio direktor RPK Slobodan Stevančev.

Pored članova Parlamenta privrednika RPK Zapadnobačkog upravnog okruga sednici su prisustvovali i gosti iz Mađarske i Republike Srpske.

Dobitnici priznanja za 2022. godinu

Privredna komora Srbije – RPK Zapadnobačkog upravnog okruga dodelila je priznanja kompanijama i pojedincima za doprinos razvoju privrede, poslovni uspeh i liderstvo.

Za 20 godina poslovanja priznanje su dobili: “Anakonda” Sombor, “Bioesen” Kula, “Finkom” Sombor, JKP “Radnik” Sivac i “Misal” Kljajićevo. Jubilarna nagrada za 30 godina poslovanja dodeljena je firmama: “Agro plus” Sombor, “Meteor komerc” Sombor, “Mlake” Sombor, “DM Niveta” Bački Brestovac, “Oris” Sombor, “Somborelektro” Sombor, Veterinarska stanica Kula i “Vožd” Sombor.

Nagradu za poseban doprinos razvoju privrede regiona – sektor usluga dobio je “TS STORK GROUP” iz Kule, nagradu za poseban doprinos razvoju privrede regiona – sektor industrije “F.lli Rosii Shoes” iz Sombora i “Vlaškalić” iz Sivca, dok je nagrada za regionalnog poslovnog lidera dodeljena Miloradu Đurišiću i Đuri Miloševiću.

Diplome za poseban doprinos razvoju regiona dodeljene su Gradu Somboru i Opštini Kula.

Categories: