Prvenstvo Srbije u kids fitnesu i Victorty open u nedelju

Prvenstvo Srbije u kids fitnesu i 2. “Victorty open” biće održani u nedelju, 30. oktobra, u hali Sportskog centra Odžaci.

Za državno prvenstvo u dečjem fitnesu prijavljeno je preko 70 takmičara u jedanaest različitih uzrasnih kategorija, dok će “Victorty open” okupiti 400 takmičara iz 11 klubova, a najavljen je dolazak učesnika iz Subotice, Novog Sada, Rume, Sremske Mitrovice, Sombora, Beograda, Šimanovaca, Odžaka i Bačkog Brestovca.

– Naš klub izvodi oko trideset takmičara, od kojih petnaest izlazi na državno prvenstvo i očekujemo da će biti među prva tri u svojim kategorijama. Publika je dobrodošla, pozivamo ih da dođu u što većem broju, da podrže našu decu i decu iz drugih klubova – kaže Gorana Svilar, trener u Fitnes klubu “Victorty BB”.

Svečano otvaranje je u 10.30 sati, nakon čega kreću nastupi takmičara na Prvenstvu Srbije u kids fitnesu. Početak takmičenja u okviru “Victorty opena” je planiran u 14 sati.

Organizatori su Fitnes klub “Victorty BB” iz Bačkog Brestovca i Bodi bilding, fitnes i aerobik klub “Biserka Šipka” iz Novog Sada.

Categories: