Dosta slobodnih mesta ostalo u srednjim školama u Odžacima za drugi krug upisa

Konačni rezultati raspodele učenika po srednjim školama i obrazovnim profilima objavljeni su danas na portalu Moja srednja škola, a takođe su objavljena i preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu.

U Gimnaziji i ekonomskoj školi “Jovan Jovanović Zmaj” u Odžacima preostalo je 13 slobodnih mesta na opštem smeru gimnazije i 25 slobodnih mesta na društveno-jezičkom smeru. Na smeru za ekonomske tehničare nema slobodnih mesta za upis u drugom krugu.

Neraspoređeni učenici će u drugom krugu moći konkurisati za deset preostalih mesta na smeru tehničar mehatronike u Tehničkoj školi Odžaci. Za đake koji žele da se školuju za industrijske krojače (dualno) ima još 26 slobodnih mesta, sedam mesta je preostalo na smeru za mehaničara motornih vozila i pet mesta za bravara-zavarivača. Tehnička škola će u drugom krugu moći upisati još jednog konobara, dok su za kuvare popunjena sva mesta.

Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je 14. jula, dok će dan kasnije biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu.

Categories: