Studio OKS priredio izložbu dečjih likovnih radova

Svaki slikar je u procesu stvaranja dete koje se igra. Polaznici slikarske družionice Studija “OKS” iz Odžaka kroz igru sa bojama i različitim tehnikama likovnog izražavanja istražuju svoj talenat, razvijaju i jačaju ljubav prema umetnosti.

Kako bi i šira javnost mogla da se upozna sa onim što deca rade u okviru slikarske družionice, priređena je druga po redu izložba dečjih radova na kojoj je prikazano preko stotinu slika četrnaest malih umetnika.

Predstavljaju se Srna Stojković, Helena Polić, Isidora Vig, Petra i Ilijana Stamenković, Anđela Filipović, Milica Obradović, Lena Vasiljković, Predrag Ćeran, Kalina Krsmanović, Elena Svilenković, Elena Stojanović, Petra Ilić i Dimitrije Anđelković.

Mali umetnici nam kažu da su srećni kada dolaze u slikarsku družionicu, a njihov učitelj, slikar i likovni pedagog Nenad Vujnović Nješ, raduje se svakoj novoj slici koju deca naprave.

Izložba radova polaznika slikarske družionice Studija “OKS” trajaće do 2. jula i može da se pogleda u holu ulaza u Sportski centar Odžaci.

Više pogledajte u video prilogu.

Categories: