Jovana Vasiljković ponovo u izboru za najbolju igračicu Super lige Srbije

U prvom delu sezone 2021/2022. ARKUS Super lige Srbije za žene, rukometna golmanka Jovana Vasiljković iz Odžaka je noseći dres “Železničara” iz Inđije na jedanaest utakmica čak pet puta proglašena za najbolju igračicu (MVP) i po tom statističkom kriterijumu Odžačanka je na prvom mestu u ligi.

Vasiljkovićeva pet puta MVP utakmice

Posle sedam godina provedenih u “Vrbasu”, Vasiljkovićeva je pre početka ove sezone prešla u ekipu “Železničara” iz Inđije i zahvaljujući između ostalog i njenim dobrim odbranama, popularne “Lavice” su prvi deo takmičenja završile na visokom trećem mestu sa tri boda manje od vodeće Jagodine.

Dobre partije u prvenstvu učinile su da se Jovana ponovo nađe u konkurenciji za najbolju igračicu ARKUS Super lige Srbije za žene u 2021. godini u izboru portala “Rukometni žurnal”. Glasanje je počelo onlajn 10. januara i prvi krug traje do 20. januara u ponoć, nakon čega će se napraviti uži izbor kandidatkinja za prestižno priznanje za koje će se moći glasati do kraja januara.

U širem izboru nalaze se po dve najbolje igračice iz svakog od 12 timova, dok će jedna igračica iz svake ekipe prema glasovima posetilaca portala ući u uži izbor, kada se i treneri uključuju u glasanje.

Za Jovanu Vasiljković možete glasati na portalu “Rukometni žurnal” (rukometnizurnal.com), a sa jedne IP adrese se može glasati samo jednom.

Podsetimo, golmanka iz Odžaka je proglašena za najbolju igračicu Super lige Srbije u 2019. godini u izboru “Rukometnog žurnala”, dok za 2020. priznanja najboljim pojedincima nisu dodeljena zbog pandemije koronavirusa.

Categories: