Vučice završile sezonu

U poslednjem kolu Druge vojvođanske lige – grupa “Južna Bačka” za odbojkašice, ŽOK Wolfland je slavio protiv ekipe Kulpina rezultatom 3:1 u setovima, u utakmici koja je odigrana u Sportskom centru Odžaci.

ŽOK Wolfland
ŽOK Wolfland
“Vučice” su tako pobedom završile sezonu u kojoj su na kraju zauzele peto mesto na tabeli u konkurenciji sedam timova.

Trener Nenad Ignjatić kaže da je prvenstvo u jesenjem delu moralo biti prekinuto zbog epidemiološke situacije, a takmičenje je nastavljeno u prolećnom delu koji je trajao sve do prošlog vikenda kada su njegove igračice odigrale poslednju utakmicu i slavile zasluženu pobedu protiv ekipe Kulpina.

– Treba reći da smo sezonu počeli i završili sa 12 igračica, a dešavalo se da smo na pojedine utakmice išli sa sedam-osam igračica. Znači, igrački kadar je bio malo skučeniji nego što bi jedna ekipa trebalo da ima i nadam se da ćemo sledeće sezone imati par pojačanja u vidu mlađih devojčica sa kojima ćemo probati da budemo bar za nijansu bolje plasirani – ističe Ignjatić.

Poklonicima odbojke ostaje da budu strpljivi i da sačekaju da stasaju mlade generacije koje u sledećoj sezoni mogu da doprinesu kako boljoj igri tako i većem broju igračica na koje će treneri moći računati.

Categories: