Piši Deda Mrazu – konkurs za decu do deset godina

Pošta Srbije je osamnaesti put raspisala nagradni konkurs “Piši Deda Mrazu” u okviru koga dečaci i devojčice iz Srbije uzrasta do deset godina, povodom najradosnijih zimskih praznika, mogu do 5. decembra da pošalju svoja pisma Deda Mrazu. Najmaštovitiji će biti nagrađeni.

pisi-deda-mrazuDeca mogu uzeti učešće u nagradnom konkursu slanjem pojedinačnih radova ili slanjem pojedinačnog ili kolektivnog rada posredstvom predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju. Radovi moraju biti originalni i izrađeni samostalno.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – potrebno je spakovati u pismo i poslati na sledeću adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs “Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove obavezno je, na poleđini rada, naznačiti ime i prezime autora, datum rođenja, adresu i kontakt telefon roditelja, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada.

U pismo je potrebno spakovati i saglasnost roditelja/staratelja za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova. Obrazac se preuzima na sajtu www.posta.rs.

Članovi komisije za izbor najboljih radova u tradicionalnoj akciji “Piši Deda Mrazu” koju sprovodi Javno preduzeće “Pošta Srbije”, po završetku konkursa izabraće tri najbolja pojedinačna i tri najbolja kolektivna rada, koja će biti nagrađena.

Nagrade za tri najbolja pojedinačna rada su trotinet, roleri i hoverbord, dok će tri najbolja kolektivna rada dobiti muzičku liniju.

Categories: