Na startu prolećnog dela stonoteniseri Rusina slavili u Odžacima

Proteklog vikenda počeo je prolećni deo sezone 2019/2020 u stonoteniskim ligama na teritoriji Vojvodine.

stoni-tenisStonoteniseri Odžaka koji su jesenji prvaci Južno Bačke lige, u prvom prvenstvenom susretu u ovoj godini igrali su derbi protiv Rusina iz Ruskog Krstura i izgubili su kao domaćini rezultatom 4:2. Odžačani su ovim porazom prepustili Krsturčanima prvo mesto na tabeli, a dve ekipe sada imaju isti skor (7-2) u prvenstvu.

U istom takmičenju nastupa druga ekipa Miletića iz Srpskog Miletića koja je na startu polusezone poražena rezultatom 4:0 na gostovanju kod Hajduka iz Čuruga. Miletićani su bez pobede na začelju lige.

U Drugoj ligi “Sever” prva ekipa Miletića je dočekala Detelinaru 2015 MG iz Novog Sada, a gosti su slavili maksimalnim rezultatom (4:0). Miletić je pretposlednji na tabeli sa dve pobede i osam poraza.

Ženska ekipa Miletića se takmiči u Vojvođanskoj ligi i u prvom kolu nastavka prvenstva je gostovala kod Rohama iz Nove Crnje. Domaće stonoteniserke su bile bolje i slavile su rezultatom 4:2. Ekipa iz Srpskog Miletića se smestila u gornjoj polovini tabele sa četiri pobede i pet poraza.

Nastavak takmičenja u svim ligama je za tri nedelje.

Categories: