Zaleđeno kraljevstvo 2 i Realna priča pred publikom u Odžacima

U Sportskom centru Odžaci u utorak, 17. decembra, biće prikazana dva filma koja su trenutno aktuelna na bioskopskom repertoaru.

zaledjeno-kraljevstvo-realna-pricaProjekcija crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo 2” (3D verzija) počinje u 18 sati, dok će novi domaći hit film “Realna priča” biti prikazan od 20 sati.

Karte po ceni od 250 dinara prodaju se na portirnici Sportskog centra u Odžacima.

Zaleđeno kraljevstvo 2

Dugometražni crtani film “Zaleđeno kraljevstvo 2” dolazi od Oskarom nagrađenog tima koji čine reditelji Kris Bak i Dženifer Li i producenta Pitera Del Veka.

Zašto je Elza rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva, ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje.

U “Zaleđenom kraljevstvu” Elza se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

Realna priča

Film “Realna priča” vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U iščekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Glume: Gordan Kičić, Nina Janković Dičić, Nebojša Ilić, Vojin Četković, Branimir Brstina, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Lana Lazović.

Categories: