Prvoplasirane ekipe sa opštinskog takmičenja u rukometu obezbedile dalji plasman

Za opštinsko školsko takmičenje u rukometu koje je juče održano u Deronjama prijavljeno je bilo sedam muških i četiri ženske ekipe u konkurenciji osnovnih škola, kao i jedna ekipa srednje škole.

Sportski savez opštine Odžaci
Sportski savez opštine Odžaci
Ukupno je učestvovalo 130 učenika osnovnih škola i muška ekipa Tehničke škole Odžaci, koja nije imala protivnika i bez borbe se plasirala na okružno takmičenje. Igralo se po kup sistemu, a takmičenje je proteklo u fer-plej atmosferi.

Prvo mesto kod dečaka osvojila je OŠ “Nikola Tesla” iz Bačkog Brestovca, drugo mesto pripalo je OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” iz Ratkova, a treće OŠ “Vuk Karadžić” iz Deronja i OŠ “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca.

Kod devojčica je najbolja bila ekipa OŠ “Vuk Karadžić” iz Deronja. Drugo mesto zauzela je OŠ “Marko Orešković” iz Bačkog Gračaca, a treće OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” iz Ratkova i OŠ “Nikola Tesla” iz Bačkog Brestovca.

Prvoplasirane ekipe učestvovaće na okružnom takmičenju u rukometu koje će se održati u opštini Odžaci početkom marta naredne godine, za osnovce i srednjoškolce.

Domaćin opštinskog školskog takmičenja u rukometu bila je OŠ “Vuk Karadžić” u Deronjama, a Sportski savez opštine Odžaci obezbedio je prevoz za decu, užinu, medicinskog radnika, lekarski pregled, službena lica, lopte i diplome.

Categories: