Javni pozivi za dodelu sredstava sportskim organizacijama iz opštine Odžaci

Raspisana su dva javna poziva organizacijama u oblasti sporta za raspodelu sredstava iz budžeta opštine Odžaci za 2019. godinu.

sport-lopteNa javnom pozivu za dostavljanje konačnih predloga za finansiranje odnosno sufinansiranje dodatnih troškova godišnjih (redovnih) programa u oblasti sporta za raspodelu je predviđeno ukupno 1,6 miliona dinara.

Pravo učešća imaju sportski klubovi i sportske organizacije sa sedištem u opštini Odžaci kojima su u 2019. godini odobrena sredstva na javnom pozivu za sufinansiranje godišnjih programa, koji su namenski utrošili i opravdali u celosti dobijena sredstva, a u svom godišnjem programu su potcenili obim troškova koji se realno ostvaruje, te iz tog razloga konkurišu za dodatna sredstva.

Raspisan je i javni konkurs za raspodelu 140.000 dinara iz budžeta opštine Odžaci namenjenih sufinansiranju stručnog usavršavanja u oblasti sporta.

Sufinansiraju se troškovi stručnog osposobljavanja i usavršavanja fizičkih lica koja su članovi sportskih organizacija na teritoriji opštine Odžaci i u kojima obavljaju ili će obavljati stručne poslove, uključeni su u trenažni proces i sportske aktivnosti, a prihvataju obavezu obavljanja ciljane stručne delatnosti na teritoriji opštine Odžaci.

Prijave na oba javna poziva podnose se do 25. novembra.

Kompletna dokumentacija može se preuzeti na sajtu Sportskog saveza opštine Odžaci, lično u prostorijama Sportskog saveza ili preko elektronske pošte slanjem zahteva na sportsodzaci@gmail.com.

Kontakt telefon za više informacija je 025/466-037.

Tekst oba javna poziva objavljen je na sajtu opštine Odžaci www.odzaci.rs u delu Konkursi/Oglasi.

Categories: