Stonoteniseri Odžaka zadržali maksimalan učinak u prvenstvu

Proteklog vikenda odigrano je redovno prvenstveno kolo u svim ligama u kojima se takmiče stonoteniske ekipe iz opštine Odžaci.

stoni-tenis-1Prvi tim STK Miletić i dalje je bez pobede u Drugoj ligi Srbije “Sever” za muškarce. Miletićani su u proteklom kolu gostovali kod Rohama iz Nove Crnje i poraženi su rezultatom 4:2. Ekipa iz Srpskog Miletića je poslednja na tabeli.

Drugi tim Miletića koji se takmiči u ligi Južne Bačke rezultatom 4:2 je izgubio na gostovanju kod Bačke Palanke 2, a u istoj ligi ekipa Odžaka je slavila kao domaćin u meču protiv ekipe Novog Sada rezultatom 4:1.

Odžačani su vodeći tim lige i imaju sve pobede nakon četiri odigrana kola, dok je Miletić na začelju sa četiri poraza.

Stonoteniserke Miletića učesnice su Vojvođanske lige za žene i u poslednjem meču su izgubile na gostovanju kod Kanjiže maksimalnim rezultatom – 4:0. Devojke imaju jednu pobedu i tri poraza posle četiri kola.

U nastavku takmičenja prva ekipa STK Miletić dočekuje ekipu Kanjiže, drugi tim takođe igra kući protiv Rusina iz Ruskog Krstura, dok će stonoteniserke dočekati ekipu Temerina. Stonoteniseri Odžaka tražiće nastavak uspešne serije u Beočinu gde se sastaju sa istoimenim timom.

Categories: