Stonoteniseri Odžaka otvorili prvenstvo sa dve pobede

U takmičenjima za stonotenisere i stonoteniserke proteklog vikenda je odigrano drugo prvenstveno kolo.

stoni-tenis-1Nakon što je susret prvog kola Druge lige Srbije “Sever” izgubila službenim rezultatom protiv Detelinare MG 2015 iz Novog Sada, prva ekipa STK Miletić je u drugom kolu gostovala kod Rapida iz Nikolinaca. Domaći stonoteniseri su slavili maksimalnu pobedu – 4:0, pa se Miletićani sa dva poraza nalaze na začelju tabele. U narednom kolu koje se u svim ligama igra za dve nedelje dočekaće Vojvodinu iz Novog Sada.

Dve ekipe iz opštine Odžaci takmiče se u Južnobačkoj ligi za muškarce. U drugom prvenstvenom kolu ekipa Odžaka je bila bolja od Selenče rezultatom 4:1, dok je Miletić 2 izgubio na gostovanju kod Žablja rezultatom 4:2. Stonoteniseri Odžaka su prvenstvo otvorili sa dve pobede, dok je druga ekipa Miletića startovala sa dva poraza. U Srpskom Miletiću u narednom kolu domaća ekipa dočekuje Odžake.

Posle pobede u prvom kolu protiv Rohama iz Nove Crnje, stonoteniserke Miletića su gostovale u Bačkoj Palanci kod ekipe Tikvare koja je slavila rezultatom 4:0. Miletićanke u narednom meču dočekuju ekipu Voj Pan iz Novog Sada, a radi se o Vojvođanskoj ligi za žene.

Categories: