Šesti dan rukometnog kampa Odžaci 2019

Sa polaznicima 10. rukometnog kampa “Odžaci 2019” danas je kao gostujući trener radio Milovan Šašlić iz Belog Manastira sa dve igračice iz ŽRK “Baranja”, Jovanom Vuković i Anjom Nemet.

rukometni-kampU vreme letnjeg raspusta za mlade rukometaše nema odmora. Više od 70 dečaka i devojčica svih uzrasta već šesti dan vredno trenira pod budnim okom koordinatora kampa Milorada Lajića iz Crvenke.

Rad sa mladim rukometašima i rukometašicama trajaće do nedelje, kada se kamp završava.

– U nedelju imamo turnir gde ćemo napraviti ekipe, stariji dečaci i devojčice će igrati veliki rukomet, a mali mini rukomet. Završićemo negde oko 18 časova, kada je predviđena žurka za polaznike kampa na otvorenom ispred hale uz vatromet. Pozvali smo i sve roditelje da dođu, jer žurka je za decu i za roditelje, a mi ćemo biti tu da posmatramo – kaže Milorad Lajić.

Na kampu treniraju deca iz Crvenke, Kruščića, Sivca, Ruskog Krstura, Bača, Bezdana, Bačkog Brestovca, Bačkog Gračaca, Deronja i Odžaka. Dečaci i devojčice imaju priliku da uz pomoć čitavog tima rukometnih stručnjaka unaprede tehniku i način igre, a kamp je idealna prilika da steknu nova prijateljstva i nastave stara.

Categories: