Deca vredno rade sa trenerima za nastup u Vrnjačkoj Banji

Predstavnici opštine Odžaci na ovogodišnjoj manifestaciji “Srbija u ritmu Evrope” intenzivno se pripremaju za ovo muzičko takmičenje i uvežbavaju koreografiju i pesmu sa kojom će se predstaviti na velikoj sceni u Vrnjačkoj Banji.

srbija-u-ritmu-evrope-2Prisustvovali smo jednoj od proba i uverili se da deca vredno vežbaju sa trenerom plesa Aleksandrom Markovićem, koji je zadužen za koreografiju svih učesnika projekta.

Probe će trajati do samog finala u Vrnjačkoj Banji, koja će ove godine ugostiti predstavnike 24 grada i opštine iz cele Srbije.

– Sve do 22. juna kada nam je uživo prenos iz Vrnjačke Banje mi ćemo se lagano spremati sa decom. Svake srede u isto vreme smo tu, jedne nedelje je pevačka proba, dakle dolazi edukator pevanja, a sledeće srede je proba koreografska. Tako da sam ja ovde svake druge srede i otprilike smo negde na pola puta sa našom koreografijom – rekao nam je Marković.

srbija-u-ritmu-evrope-1U ovoj sezoni manifestacije “Srbija u ritmu Evrope” deca iz opštine Odžaci predstavljaće Australiju, jednu od zemalja čija ambasada podržava ovo najveće dečje muzičko takmičenje.

Biće ih petoro na sceni. Katarina Benka će pevati na engleskom jeziku, a pratiće je plesači Teodora Tojagić, Teodora Arizanović, Nikolina Stevanović i Ilija Ljubić.

Za njih će opština Odžaci 22. juna glasati i navijati.

Categories: