Pčinja sa treće pozicije u doigravanje

Završen je preliminarni deo Futsal lige Vojvodine za sezonu 2018/2019. Sledi plej-of u koji se plasirao i Klub malog fudbala Pčinja iz Karavukova, i to kao trećeplasirana ekipa iz grupe “Zapad”.

pcinja-1Pčinja je u poslednjem 14. kolu prvog dela takmičenja u ponedeljak kao domaćin savladala Hajduk iz Kule rezultatom 8:7.

Na tabeli je prvi Leteći Holanđanin iz Vrbasa sa 35 bodova, sledi Apa futsal iz Apatina sa 31, Pčinja ima 27, a ekipa Novog Sada 22 boda i to su četiri učesnika plej-ofa iz grupe “Zapad”.

Plasman u plej-of iz grupe “Istok” obezbedila je prvoplasirana Tisa iz Novog Bečeja, zatim Dinamo iz Pančeva kao drugi iz preliminarnog dela, trećeplasirani Forum iz Vršca i četvrti Viking iz Rume.

Parovi 1. kola plej-ofa: Leteći Holanđanin – Viking, Apa futsal – Forum, Pčinja – Dinamo i Novi Sad – Tisa. Žuto-crni će dočekati ekipu iz Pančeva u ponedeljak, 11. marta, u Sportskom centru Odžaci od 20.30 sati.

Ekipe u nastavak takmičenja prenose samo bodove osvojene protiv rivala koji su se plasirali u doigravanje za prvaka. Plej-of će učesnici igrati dvokružno sa ekipama iz druge grupe, odnosno sa protivnicima sa kojima se nisu sastajali u preliminarnom delu, a ukupno će biti osam kola koja će se igrati do kraja aprila.

Categories: