Dugogodišnji igrači FK Panonija oprostili se od aktivnog igranja

Na stadionu FK Panonija u Laliću u nedelju, 27. maja, odigrana je revijalna utakmica između dve seniorske ekipe sastavljene od igrača lalićkog kluba. Tom prilikom od aktivnog igranja oprostili su se dugogodišnji igrači Panonije, Ivan Moguš i Aleksandar Popović.

1Ivan Moguš je za Panoniju debitovao 2004. godine. U tri navrata je bio član kluba iz Lalića, a u međuvremenu je nosio dres OFK Odžaka i Tekstilca iz Odžaka.

Aleksandar Popović je prvi put dres kluba iz Lalića obukao davne 1992. godine. Za popularne “drmadžije” je odigrao 20 sezona, da bi se nakon prestanka igranja i četiri godine pauze 2016. ponovo aktivirao, kako bi pomogao svom klubu za koji je odigrao oko 550 utakmica.

3

Sastav ekipa

“Plavo-beli”: Valent, Lj. Dobrić, Jovanović, Marjanović, Lazić, Popović, Krivokuća, Lamoš, Šinkarčuk, Mrdalj, Moguš, Malivuk, Ostojić, Farkaš, Cerović.

“Crveni”: Babić, S. Dobrić, Stolić, Terek, Đurčianski, Stojanović, Turčan, Z. Dobrić, Obradov, Majera, Šipka, Brkin.

Utakmica je odigrana u sportskoj i drugarskoj atmosferi, tako da glavni sudija ovog meča Milivoj Jovkić nije imao težak posao.

Na kraju je rezultat bio 5:2 za “Plavo-bele”, za koje je Moguš postigao dva gola, dok su se po jednom u strelce upisali Šinkarčuk, Mrdalj i Lazić. Šipka i Dobrić su postigli golove za “Crvene”.

Izveštaj sa revijalne utakmice u Laliću pripremio je Milivoj Jovkić.

Categories: