Učenici od sutra na prolećnom raspustu

Učenici osnovnih i srednjih škola u AP Vojvodini od sutra će se naći na prolećnom raspustu koji će trajati od 30. marta do 9. aprila.

dnevnik-1Prvi nastavni dan posle raspusta za sve učenike je utorak, 10. april.

Do kraja školske godine đaci će imati i kraći odmor za vreme prvomajskih praznika, od 28. aprila do 2. maja. Prvi maj se proslavlja 1. i 2. maja koji ove godine padaju u utorak i sredu, a škole neće raditi ni u ponedeljak, 30. aprila i taj jedan dan odradiće se 5. maja kao nastavna subota.

Za učenike od prvog do sedmog razreda, letnji raspust počinje u sredu, 13. juna 2018, a završava se u petak, 31. avgusta 2018. godine. Za učenike osmog razreda letnji raspust počinje po završetku završnog ispita, a završava se u petak, 31. avgusta 2018. godine.

Za učenike četvrtog razreda gimnazije, četvrtog razreda četvorogodišnjih i trećeg razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola letnji raspust počinje po završetku maturskog/završnog ispita, a završava se u petak, 31. avgusta 2018. godine.

Za učenike prvog, drugog i trećeg razreda gimnazije i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola i učenike prvog i drugog razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola letnji raspust počinje u sredu, 20. juna 2018. godine, a završava se u petak, 31. avgusta 2018. godine.

Categories: