Mladost treća u generalnom plasmanu na turniru Dragan Tot – Totka

Na 26. međunarodnom karate turniru “Dragan Tot – Totka” koji je održan 14. maja u Bačkoj Palanci, za SBK “Mladost” iz Odžaka nastupila su 23 takmičara pojedinačno i četiri ekipe.

1Zlatne medalje osvojili su Nikolina Lemić (4 zlata), Boris Segedi (2 zlata), Anđela Jovanović, Marija Bačik, Lana Simonović, Dajana Velimir (2 zlata) i ekipa ženskih nada u borbama (Sara Milosavljević, Anđela Jovanović i Željana Velemir).

Srebro je pripalo Nikolini Lemić, Borisu Segediju, Sari Milosavljević, Andriji Stevanoviću, Stefanu Mandiću i ekipi mlađih pionira u katama (Nenad Vasić, Mateja Đelić i Luka Stojiljković).

2Bronzu su osvojili Lenka Kopčalić, Milana Plavšić, Dunja Bogatinović, Željana Velemir, Luka Stojiljković, Mateja Đelić, Nenad Vasić, Dragana Mirković, Gorana Opačić, Ana Bačik, Staniša Došen, Nađa Spasić, miks tim u katama (Bojan Repac, Stefan Mandić i Dragana Mirković) i ekipa starijih pionirki u katama (Marija Bačik, Gorana Opačić i Lana Simonović).

“Mladost” je u generalnom plasmanu zauzela treće mesto, iza KK “Tokado” iz Savinog Sela i KK “Šotokan 021” iz Novog Sada.

3Na turniru u Bačkoj Palanci učestvovalo je 320 takmičara iz 21 kluba iz Srbije i Rumunije. Organizatori su bili KK Kizami i Šotokan karate savez Srbije.

Categories: