Foto konkurs Vojvođanska praznična čarolija

Turistička organizacija Vojvodine ima otvoren foto konkurs “Vojvođanska praznična čarolija” koji ima za cilj da predstavi prazničnu atmosferu u mestima širom Vojvodine.

1Rok za dostavljanje radova je 15. januar, a pravo učešća imaju sve osobe starije od 18 godina koje su lajkovale Fejsbuk stranicu Turističke organizacije Vojvodine.

Učesnici i učesnice konkursa fotografijom treba da prikažu svoj doživljaj praznika u Vojvodini. Fotografija treba da je načinjena u Vojvodini u periodu od decembra 2016. do 15. januara 2017. godine.

Fotografije se šalju isključivo u elektronskoj formi u inboks Fejsbuk stranice Turističke organizacije Vojvodine.

Nakon završenog perioda za slanje fotografija, organizator će objaviti fotografije u posebnom albumu. Javno glasanje biće organizovano od 16. do 23. januara, a tri fotografije sa najvećim brojem lajkova po okončanju glasanja biće nagrađene.

Jedna osoba može poslati više fotografija na konkurs ali nagrađena može biti samo jedna fotografija istog autora/autorke.

Veličina fotografije ne sme biti manja od 2MB, u formatu JPG. Orijentacija treba da bude horizontalna. Takođe, fotografije ne smeju da sadrže potpis, žig, natpis ili slična obeležja.

Uz fotografiju neophodno je u istoj poruci dostaviti ime i prezime autora/autorke, adresu, mail adresu, kontakt telefon i naziv fotografije. Sve podatke organizator će koristiti isključivo u svrhe realizacije konkursa.

Organizator zadržava pravo da fotografije koje smatra neprimerenim ili neadekvatnim ne objavi.

Detaljnije informacije o uslovima i nagradama mogu se pronaći na Fejsbuk stranici Turistička organizacija Vojvodine.

Categories: