Ekipa ŽRK Deronje gostovala kod sportskih prijatelja u Belom Manastiru

Rukometašice Deronja juče su gostovale u Belom Manastiru gde su odigrale prijateljsku utakmicu sa ekipom ŽRK Baranja. Domaće igračice su slavile su 26:23 (13:9).

1Susret je bio rezultatski neizvestan. Deronjčanke su dobro krenule, imale su i prednost na samom početku utakmice. U nastavku su domaće rukometašice preuzele kontrolu nad rezultatom i na kraju su ostvarile i pobedu zahvaljujući boljoj koncentraciji i organizovanosti u igri.

Ekipi iz Deronja je ovo bila prva utakmica koju je odigrala izvan granica Srbije.

Rukometašice Baranje su već bile gošće u Deronjama, a saradnja dva kluba nastavljena je gostovanjem Deronjčanki u Belom Manastiru.

– Jako nam je drago što smo bili gosti kod naših sportskih prijatelja, kojima moram da se zahvalim na srdačnom dočeku i na želji i volji da se ova naša saradnja održava i unapređuje. Meni ostaje samo da obećam da ćemo uzvratiti na isti način kada ekipa Baranje bude ponovo gostovala u Deronjama – kaže Slavko Nađ, trener ŽRK Deronje.

Inače, obe ekipe su završile sa takmičenjem u svojim prvenstvima za ovu kalendarsku godinu, ekipa iz Deronja još polovinom novembra, dok je za igračice Baranje takmičarska polusezona završena proteklog vikenda.

Categories: