Izabrani najbolji radovi na literarnom delu konkursa Mesec knjige

Objavljeni su rezultati literarnog dela konkursa koji je u okviru “Meseca knjige” tradicionalno raspisala Narodna biblioteka “Branko Radičević” iz Odžaka.

1Prvu nagradu u kategoriji nižeg školskog uzrasta osvojio je Vuk Savić iz OŠ “Vuk Karadžić” u Deronjama, drugu Željana Nedeljković iz OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu, a treću Tea Nikolić iz iste osnovne škole.

U kategoriji višeg školskog uzrasta prva nagrada pripala je Milici Cvetković iz OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima.

Dodeljene su dve druge nagrade, Tamari Božičević iz OŠ “Kosta Stamenković” u Srpskom Miletiću i Filipi Štakić iz OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima.

Trećom nagradom nagrađeni su sledeći učenici: Mateja Anđelković iz OŠ “Bora Stanković” u Karavukovu, Jovana Ćulibrk iz OŠ “Miroslav Antić” u Odžacima i Tea Stojković iz iste osnovne škole.

U kategoriji učenika srednjih škola dodeljena je samo jedna prva nagrada, koju je dobila Tamara Mihaljica iz Tehničke škole Odžaci.

Narodna biblioteka “Branko Radičević” ranije je saopštila rezultate likovnog dela konkursa “Mesec knjige” koji se mogu videti ovde.

Mesto i vreme održavanja završne manifestacije na kojoj će biti dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima likovnog i literarnog dela konkursa biće objavljeni naknadno.

Categories: