Damir Mihajlović nadmoćno osvojio titulu pobedom protiv Brazilca Silve

U subotu, 5. novembra, mala sala novosadskog SPENS-a bila je pretesna da primi sve ljubitelje MMA borbi. “Femili fajt tim” na čelu sa braćom Damirom i Bojanom Mihajlovićem iz Odžaka organizovao je još jedan pravi spektakl.

1“Serbian Battle Championship 11” počeo je pobedom Brazilca Evertona Morteira, koji je gušenjem savladao našeg borca Sebastijana Šaćirija. U drugom meču Nemac Hatef Moeil takođe u prvoj rundi pobedio je tehničkim nokautom Uroša Stefanovića.

Brazilac Julijano Ninja u trećoj borbi pobedio je domaćeg borca Danijela Kokoru, opet u prvoj rundi gušenjem. Na sličan način Crnogorac Marinko Zarubica bio je bolji od našeg Dragana Marića.

U petom meču Nemanja Kovač iz Srbije tehničkim nokautom u prvoj rundi pobedio je Emira Delkića iz BiH. U šestoj borbi domaći predstavnik Stefan Sekulić je nakon tri žestoke runde jednoglasnom odlukom sudija pobedio Brazilca Serđa Souzu.

Milan Filipović, borac iz Odžaka, bio je neumoljiv i već u prvoj rundi tehničkim nokautom savladao je Stefana Jokanovića iz BiH. Predstavnik Srbije Slavoljub Mitić odradio je nerešenu borbu sa Nebojšom Bogdanovićem iz Crne Gore.

U devetoj borbi Stefan Šuškavčević iz Crne Gore tehničkim nokautom u prvoj rundi pobedio je našeg Ognjena Salatića. Tomislav Radman iz Hrvatske sudijskim preglasavanjem pobedio je Milana Stjepanovića.

Paulo Gonkalves Silva u jedanaestoj borbi pobedio je nokautom domaćeg borca Zorana Bubala.

Na samom kraju ovog MMA spektakla u borbi za naslov šampiona u SBC velter kategoriji, Odžačanin Damir Dado Mihajlović bio je neumoljiv i već u prvoj rundi nokautirao brazilskog borca Laerte Midnajt Kosta e Silvu.

Nakon meča Mihajlović se zahvalio svima koji su pomogli i koji pomažu organizaciju ovakvih spektakularnih borbi i istakao da je ovo bio njegov poslednji meč u Srbiji.

Čast da pobednicima borbi predaju pehare između ostalih imali su i Goran Đaković, predsednik Skupštine opštine Odžaci, Pavel Petrović, direktor “Hipola”, Nikola Arsić, direktor JKP “Usluga” Odžaci i Aleksandar Erić, vlasnik preduzeća “Majs” iz Odžaka.

Categories: