ŽRK Odžaci među šest najboljih timova u Vojvodini

Ekipe ŽRK Odžaci i RK BSK 2012 iz Bačkog Brestovca, koje se takmiče u Ligi mlađih kategorija Rukometnog saveza Vojvodine za igrače i igračice rođene 2004. godine i mlađe, proteklog vikenda učestvovale su na turnirima u Vrbasu, odnosno Crvenki.

ŽRK Odžaci
ŽRK Odžaci
Rukometašice Odžaka su nastupale na turniru u Vrbasu gde su odigrale tri utakmice, protiv Vrbasa i Maglića su ostvarile pobede, a poražene su od Temerina.

U ovoj grupi nakon tri odigrana turnira prvo mesto na tabeli zauzima Temerin, a Odžaci su drugi. Ta dva tima su obezbedila plasman u Super ligu Vojvodine i pre poslednjeg turnira koji će biti održan u Odžacima 13. novembra.

Plasman u Super ligu obezbediće po dve najbolje ekipe iz svake grupe. Turnirski je sistem takmičenja i u konkurenciji dečaka, sa razlikom što kod dečaka imaju četiri grupe, a kod devojčica tri.

RK BSK 2012
RK BSK 2012
RK BSK 2012 je nastupao na turniru u Crvenki, gde su Brestovčani odigrali dve utakmice i zabeležili dva poraza, protiv Somborelektra i Crvenke. Na tabeli svoje grupe BSK 2012 je trenutno treći, iza ekipa PIK Prigrevice i Crvenke.

Naredni turnir biće održan u Bačkom Brestovcu 12. novembra.

Categories: