Neuspešan vikend za stonoteniske ekipe iz opštine Odžaci

Protekli vikend, kada su odigrana redovna prvenstvena kola u ligama Stonoteniskog saveza Vojvodine, bio je neuspešan za ekipe iz opštine Odžaci.

stoni-tenisStonoteniserke Bačke iz Bačkog Brestovca su u 3. kolu Druge savezne lige poražene rezultatom 4:1 u Čelarevu od istoimene ekipe. Brestovčanke koje do sada imaju tri poraza u narednom kolu dočekuju ekipu Dože iz Skorenovca.

Poraze su doživele i ekipe Miletića i Odžaka u 3. kolu Prve vojvođanske lige za muškarce. Miletićani su gostovali ekipi Eđšeg iz Novog Sada, a domaćini su pobedili 4:1. U Odžacima su se sastali Odžaci – Jedinstvo Stara Pazova, a taj susret završen je rezultatom 0:4.

Ekipa Miletića ima dve pobede i jedan poraz, a Odžaci tri poraza. Naredni protivnik ekipe Miletića biće Obilić iz Novog Kneževca, igra se u S. Miletiću, dok stonoteniseri Odžaka gostuju kod somborskog ŽAK-a.

Muška ekipa Bačke iz Bačkog Brestovca u 5. kolu Druge vojvođanske lige dočekala je ekipu Beočina, a gosti su slavili sa 4:1. Četvrti je to poraz brestovačkih stonotenisera koji će u narednom kolu igrati u gostima protiv Banatula iz Lokava.

Naredni takmičarski vikend u ligama Stonoteniskog saveza Vojvodine je 15. i 16. oktobra.

Categories: