Karatisti Mladosti uspešni na međunarodnom turniru u Čoki

Na međunarodnom karate turniru “Čoka 2016” koji je organizovan u subotu, 24. septembra, članovi odžačke Mladosti ostvarili su zapažene rezultate, a u generalnom plasmanu klub je zauzeo treće mesto iza KK Banat iz Zrenjanina i KK Tokado iz Savinog Sela.

1Takmičenje koje je održano u hali OŠ “Jovan Popović” u Čoki u organizaciji KK Čoka, Karate federacije Vojvodine i Šotokan karate saveza Srbije, okupilo je 390 učesnika iz 35 karate klubova iz Srbije, Rumunije, Mađarske, Republike Srpske i Slovenije.

Predstavnici KK Mladost takmičili su se u 23 pojedinačne i dve ekipne discipline i odlično su se borili protiv kvalitetnih protivnika.

Najsjajnijim odličjem okitili su se: Nikolina Lemić (3 zlata), Milan Jovkić, Dajana Velemir (2), Željana Velemir, Anđela Jovanović, ekipa kadeta – borbe -55 kg i ekipa kadeta – borbe +55 kg (Milan Jovkić, Danilo Ranđelović i Uroš Dobrić).

Srebro su osvojili: Branislav Katić, Nikolina Lemić (2), Danilo Ranđelović, Željana Velemir, Tea Stojković i Milica Popović.

Bronza je pripala: Nikolini Lemić, Branislavu Katiću, Milanu Jovkiću, Urošu Dobriću, Sari Milosavljević i Nikolini Popović.

Karatistima Mladosti turnir u Čoki bio je odlična provera pred predstojeće Svetsko prvenstvo koje će se održati od 7. do 9. oktobra u Burgasu u Bugarskoj, na kome će u sastavu reprezentacije Srbije nastupiti šest članova odžačkog kluba.

Categories: