Saopštenje SNS – odgovor na izjavu Bojana Pajtića

sns-logo-1Iz Srpske napredne stranke dobili smo saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti. U saopštenju naslovljenom sa “Pajtiću i Nemci smetaju” kaže se:

“Srpska napredna stranka saopštava da Bojan Pajtić ponovo ne radi ništa i da je i danas u `ladovini, 70 kilometara daleko od Banovine, radnog mesta ovog šefa kriminalnog režima u Vojvodini.

Pitamo Bojana Pajtića kako se nije setio, dok je prolazio vojvođanskim selima, vozeći se limuzinama sa svojim stranačkim tajkunima, da kaže građanima kada će da im vrati pare koje je opljačkao iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, Fonda za kapitalne investicije, pokrajinskih robnih rezervi, i zašto je više od 20 miliona narodnih para podelio svojim stranačkim pulenima maskirajući ih pod nevladin sektor?

Građani odavno znaju da je politika DS-a da se bori protiv stranih investicija i novih radnih mesta, a danas su čuli od Pajtića da mu smetaju i nemačke investicije u Srbiji.

Na slučaju njihovog prijatelja i poslovnog partnera Mileta Jerkovića, najbolje se videlo kako se Pajtić i demokrate brinu o srpskoj poljoprivredi. Naime, Jerković je dobijao kredite na lepe oči od Razvojne banke Vojvodine i Pajtića, tim novcem je kupovao na desetine poljoprivrednih dobara u Vojvodini, a pozajmljene milione evra nikada nije vratio i sve kupljene firme je pokrao i upropastio.

Molimo Bojana Pajtića i DS, koji su godinama sistematski uništavali srpskog seljaka i poljoprivredu u celini, da prestanu iz `ladovine da pišu licemerna saopštenja i pozivamo ih da se sete, bar jedan dan u nedelji, da odu na posao za koji ih plaćaju građani.”

Categories: