OK Goksin organizovao prvi pripremni turnir za sezonu 2016/2017

U subotu, 24. septembra, u Sportsko poslovnom centru Odžaci u okviru priprema za novu takmičarsku sezonu 2016/2017 održan je turnir u velikoj odbojci (6 na 6) uz učešće oko 80 igračica iz četiri kluba.

OK Goksin
OK Goksin
OK Goksin već drugu godinu za redom organizuje pripremne turnire pred početak novog prvenstva, a na prvom ovogodišnjem turniru učestvovale su ekipe iz Kule, Bačkog Petrovca i Karavukova, kao i domaćini iz Odžaka sa dve ekipe – seniorskom i juniorskom.

U isto vreme igralo se na dva terena u velikoj hali SPC-a. Na terenu broj jedan sastale su se ekipe koje se takmiče u I Vojvođanskoj ligi već dugi niz godina (OK Hajduk Kula, OK Mladost Bački Petrovac i OK Goksin Odžaci).

Igrao je svako sa svakim po tri obavezna seta. Domaćin OK Goksin je dobio obe utakmice rezultatom 2:1, dok je ekipa OK Mladost dobila OK Hajduk istim rezultatom.

Na terenu broj dva su se sastale ekipe koje se takmiče u II Vojvođanskoj ligi (OK Volfland Karavukovo i juniorska ekipa OK Goksin). Gošće su slavile rezultatom 3:1.

S obzirom da je turnir bio u okviru pripremnog perioda, treneri su uigravali i isprobavali razne kombinacije, pa su samim tim dali šansu svim igračicama. Na turniru su pravdu delile sudije iz Sudijske organizacije “Južna Bačka” i svoj posao su odradile na zavidnom nivou.

Gosti su bili veoma zadovoljni organizacijom turnira, a publika je mogla da uživa u kvalitetnoj odbojci čitavih četiri sata koliko je trajalo takmičenje.

Ekipe nastavljaju sa pripremama za novu sezonu koja počinje polovinom oktobra.

U subotu, 1. oktobra, seniorska ekipa Goksina gostuje na međunarodnom turniru u Bačkom Petrovcu, a 8. oktobra se ponovo u Odžacima organizuje drugi pripremni turnir na kome je planirano da učestvuje osam ekipa.

OK Goksin će u sezoni 2016/2017 po prvi put imati četiri takmičarske selekcije: seniorke, juniorke, pionirke i mlađe pionirke.

Categories: