Vojvodina pobedila ekipu Odžaka

Fudbaleri Vojvodine iz Novog Sada pobedili su ekipu FK Odžaka rezultatom 2:0 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u subotu u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov” u Veterniku.

foto: fkvojvodina.rs
foto: fkvojvodina.rs
Utakmica je odigrana pred oko 150 gledalaca, a Novosađani su oba pogotka postigli nakon dosuđenog kaznenog udarca.

Kod ekipe Odžaka su i na ovoj pripremnoj utakmici priliku dobili igrači sa manjom minutažom u prošloj sezoni i igrači koji su na probi.

Sastav ekipe FK Odžaci: Cerović – Đekić (od 46. Zgonjanin), Simić (od 46. Stojaković), Mudreša (od 46. Milić), Tutnjević (od 46. Tomić) – Balabanović (od 62. Sauer), Stojanović (od 46. Adamović), Labović (od 79. Vasić), Radanović (od 46. Kršić)– Plavšić (od 46. Stanković), Studić.

Prvi pogodak viđen je krajem prvog dela utakmice, u 45. minutu. Nakon prekršaja nad domaćim igračem sudija Ilija Brdar je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač penala bio je Paločević, koji je poslao loptu pod prečku golmana ekipe iz Odžaka Cerovića.

Vojvodina je do drugog gola došla u 65. minutu, kada je golman Odžaka povukao igrača Vojvodine u svom šesnaestercu, pa je glavni arbitar meča ponovo dosudio jedanaesterac. Ovog puta siguran realizator bio je Zličić.

Odžačani su imali sjajnu priliku da smanje rezultat u 75. minutu. Posle gužve u kaznenom prostoru Vojvodine, jedan fudbaler gostujućeg tima je oboren, a sudija Brdar dosudio je i treći penal na ovoj utakmici. Šutirao je Stanković, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke gola Vojvodine.

Categories: